Komentarze
Prześlij komentarz
Zasady publikowania komentarzy:
1. Zachowaj kulturę wypowiedzi. Treści pełen obelg, agresji, wulgaryzmów jest nieakceptowalne i nieetyczne oraz będą usuwane! Tu jest miejsce do dzielenia się różnymi poglądami, a nie do spierania się, kto ma rację!
2. Komentarze muszą dotyczyć tematu niniejszego postu. Komentarze nieistotne oraz odbiegające od tematu będą kasowane!
3. Nie spamuj. Komentarze z linkami reklamowymi, treściami promującymi jakieś produkty, usługi itp. będą kasowane!
4. Szanuj prywatność. Zabrania się publikowania prywatnych danych osobowych osób trzecich!
5. Moderacja komentarzy. Administrator bloga zastrzega sobie prawo do moderowania komentarzy. Komentarze łamiące niniejsze zasady, mogą zostać usunięte!


Dzień dobry Patryku :) Bardzo ciekawy wpis! Bób to rzeczywiście fascynujące warzywo strączkowe, które warto docenić z wielu powodów. Zgadzam się, że ma ogromne znaczenie zarówno żywieniowe, jak i kulinarne. Jego wysoka zawartość białka, błonnika, witamin i minerałów czyni go świetnym dodatkiem do zdrowej diety. Ciekawostki historyczne dotyczące bobu dodają mu dodatkowego uroku i pokazują, jak długo jest obecny w naszej kulturze kulinarnej.
OdpowiedzUsuńPamiętam o tym, jaki bób jest zdrowy, wartościowy i wskazany, ale jakoś jego smak nie jest w moim guście, niespecjalnie za nim przepadam.
OdpowiedzUsuńChoć z wielką przyjemnością przeczytałam wszystkie ciekawe informacje, które miałeś nam do przekazania na temat tego warzywa, za co bardzo Ci dziękuję.
Pozdrawiam Cię serdecznie.
Uwielbiam bób i mogłabym jeść go o wiele częściej niż tylko sezonowo ;)
OdpowiedzUsuńBób jem raz na jakiś czas :D
OdpowiedzUsuńMój mąż jest absolutnym fanem bobu. Każdego roku czeka na rozpoczęcie sezonu na to warzywo 😆
OdpowiedzUsuńWitam Was serdecznie 🖐😊
OdpowiedzUsuńWidzę, że wielu z Was zainteresował temat związany z bobem i jego wartością odżywczą, energetyczną, historią związaną z bobem i jego zastosowaniem kulinarnym. Z miłą chęcią przeczytałem Wasze komentarze i za nie Wam serdecznie dziękuję 🤗 Zapraszam Was wszystkich na kolejny wpis, w którym dowiecie się o popularnych mitach związanych z żywieniem. Wspólnie odkryjemy fakty na temat żywienia człowieka 🤗
Pozdrawiam Was cieplutko i z serdecznością 😊💖🥰
Ciekawe informacje , nie przepadam za bobem ,mąż uwielbia. Pozdrawiam.
OdpowiedzUsuńDobry wieczór :) Bobem nigdy nie pogardzę Patryku. W ogóle kocham wszystkie fasole, grochy, fasolki. Wspaniała rzecz, choć szkoda, że tak wzdymają, bo by można jeść workami. Po prostu pychota. Najserdeczniej pozdrawiam
OdpowiedzUsuń