Materiały do pobrania Autor: Patryk, żywienie zbiorowe - gastronomia & psychologia Poniżej znajdują się przeróżne materiały, które możecie sobie Państwo pobrać i wydrukować. Wystarczy kliknąć pobierz plik.📄 Menu sylwestrowepobierz plik📄 Szablon jadłospisupobierz plik📄 Budowanie poczucia własnej wartości - karta pracypobierz plik📄 Kalendarz rozwojowy na rok 2025pobierz plik Udostępnij Pobierz link Facebook X Pinterest E-mail Inne aplikacje Udostępnij Pobierz link Facebook X Pinterest E-mail Inne aplikacje
Sposoby układania sztućców na talerzu podczas i po konsumpcji Autor: Patryk, żywienie zbiorowe - gastronomia & psychologia Czytaj więcej
Sosy, klasyfikacja sosów i ich przyrządzanie z punktu widzenia sztuki kulinarnej i technologii gastronomicznej. Technologia gastronomiczna i sztuka kulinarna. Autor: Patryk, żywienie zbiorowe - gastronomia & psychologia Czytaj więcej
Stres świąteczny i presja świąteczna. Jak sobie z tym poradzić, by święta były dla nas mniej stresujące i trudne? Psychologia. Autor: Patryk, żywienie zbiorowe - gastronomia & psychologia Czytaj więcej