Przejdź do głównej zawartości

Workstations in gastronomy. Catering workers in catering establishment. English in gastronomy.

In catering establishment are a lot of different workstations. These are positions related to management, culinary production, or catering services (selling, service, or consumer services). Every type of workstation has its own name in English. Some of them have different names depending on the English-speaking country, e.g., in British English or in American English. In this post, we will see different English names of different workstations in gastronomy. Every name of workstations is translated into the Polish language.

On my blog is a post in the Polish language that is also related to workstations in gastronomy in which I explained kinds of different workstations in gastronomy in every department - in management department, kitchen department, or service department and I gave different tasks that catering workers perform for different workstations in the catering establishment. [1]

In this post we will learn about the different types of workstations used in gastronomy in the English language. We will learn the next portion of vocabulary related to English in gastronomy. In the next post related to German in gastronomy, we find out about different types of workstations in gastronomy, but in the German language. This vocabulary will be useful for you if you want to work abroad in gastronomy.



References:

Komentarze

Prześlij komentarz

Zasady publikowania komentarzy:
1. Zachowaj kulturę wypowiedzi. Treści pełen obelg, agresji, wulgaryzmów jest nieakceptowalne i nieetyczne oraz będą usuwane! Tu jest miejsce do dzielenia się różnymi poglądami, a nie do spierania się, kto ma rację!
2. Komentarze muszą dotyczyć tematu niniejszego postu. Komentarze nieistotne oraz odbiegające od tematu będą kasowane!
3. Nie spamuj. Komentarze z linkami reklamowymi, treściami promującymi jakieś produkty, usługi itp. będą kasowane!
4. Szanuj prywatność. Zabrania się publikowania prywatnych danych osobowych osób trzecich!
5. Moderacja komentarzy. Administrator bloga zastrzega sobie prawo do moderowania komentarzy. Komentarze łamiące niniejsze zasady, mogą zostać usunięte!

Polecane inne wpisy do przeczytania:

Sposoby układania sztućców na talerzu podczas i po konsumpcji

Sosy, klasyfikacja sosów i ich przyrządzanie z punktu widzenia sztuki kulinarnej i technologii gastronomicznej. Technologia gastronomiczna i sztuka kulinarna.

Jak radzić sobie w sytuacji, kiedy mamy kontakt z osobami toksycznymi, czyli 10 przykładowych metod radzenia sobie z osobami toksycznymi. Psychologia.