Na mojej stronie (blogu) publikowałem już dla Państwa przepis kulinarny na przyrządzenie kotlecików z ugotowanych jajek, czyli kotlecików jajecznych. Chciałbym pokazać, jak można w inny sposób przyrządzić takie kotleciki, wykorzystując do ich przyrządzenia ziemniaków ugotowanych. Takie kotleciki również są dość proste i szybkie do wykonania, a także znakomicie smakują. To idealna propozycja serwowania konsumentom takowych kotlecików nie tylko w stołówkach zakładowych, szkolnych, czy przedszkolnych, ale również w restauracjach jako dodatek obiadowy do dania zasadniczego. To idealny sposób wykorzystania ugotowanych jajek i ziemniaków.
Wspaniały pomysł dla osób nie spożywających mięsa... Chętnie wykorzystam ten pomysł, bo czasem miewam takich gości. Pozdrawiam Cię Patryku serdecznie...
OdpowiedzUsuńŚwietny pomysł na bezmięsne kotlety :) zazwyczaj robię kotlety jajeczne lub kotlety ziemniaczane, bardzo ciekawi mnie połączenie jajek i ziemniaków w jednym przepisie :)
OdpowiedzUsuńZ podanych składników osobno robiłam kotleciki, ale w jednym daniu nie połączyłam ugotowanych ziemniaków i jajek. Bardzo kreatywny pomysł na niemarnowanie.. super.
OdpowiedzUsuńSerdeczne pozdrowienia 🙂
My też robimy takie kotlety :) Bardzo je lubimy!
OdpowiedzUsuńWyszły bardzo fajnie :D
OdpowiedzUsuńDzięki za przypomnienie tego przepisu :)
OdpowiedzUsuńWyglądają apetycznie!
OdpowiedzUsuńWitam Was serdecznie 🙋♂️
OdpowiedzUsuńChciałem Wam wszystkim podziękować za Wasze wspaniałe i jednocześnie motywujące komentarze. Bardzo cieszy mnie to, że przepis na kotleciki jajeczno-ziemniaczane spodobał się wielu osobom. Gorąco zachęcam do jego wypróbowania. Dziękuję jeszcze raz za Wasze komentarze 🤗
Pozdrawiam Was cieplutko i od serca 🥰🤗💖
Patryk
I've never had cutlets like these, they look delicious.
OdpowiedzUsuńTo genialny przepis! 😋 Kotleciki jajeczne z ziemniakami brzmią nie tylko smacznie, ale także pomysłowo. Jestem pewien, że ta alternatywna wersja przypadnie do gustu wielu osobom. To również doskonały sposób na uniknięcie marnowania ugotowanych jajek i ziemniaków.
OdpowiedzUsuń