Chciałbym przedstawić Państwu kolejny sposób na przygotowanie placuszków twarogowych, ale w innym sposobie ich przygotowania. Jeden ze sposobów przygotowania placuszków twarogowych już przedstawiłem na moim blogu we wpisie kulinarnym. [1] Placuszki takie można przygotować w rozmaity sposób, dlatego też w niniejszym wpisie kulinarnym chciałbym Państwu przedstawić jeszcze inny sposób na ich wykonanie, tym razem z waniliowym jogurtem typu islandzkiego skyr. Takie placuszki także możemy serwować z różnymi sezonowymi owocami. To wspaniałe, pożywne i smaczne placuszki, które można nie tylko serwować na śniadanie, czy też na podwieczorek w formie deseru, ale również może stanowić ciekawą ofertę kulinarną w zakładach gastronomicznych. Jeśli nie mieliście jeszcze okazji ich wypróbować, to gorąco namawiam Was do ich wypróbowania.
Przypisy:
Muszę wypróbować!
OdpowiedzUsuńDoskonałe danie, przynajmniej dla mnie, bo ja uwielbiam takie różne placuszki.
OdpowiedzUsuńDziękuję Ci za ten przepis.
Pewnie nie uwierzysz ale jeszcze nie robiłam placuszków na twarogu! Muszę koniecznie wypróbować Twój przepis,ale dopiero za jakiś czas bo teraz ani czasu ani warunków na gotowanie...
OdpowiedzUsuńSerdecznie pozdrawiam 🙂🍁🍂