Na mojej stronie (blogu) pojawił się przepis kulinarny na przyrządzenie dania makaronowego, czyli makaron ze szpinakiem i ugotowanym jajkiem (wpis z dnia 21 marca 2023 r.). To był jeden z wielu przykładowych sposobów przyrządzenia dania makaronowego ze szpinakiem. Chciałbym Państwu przedstawić kolejny przepis na danie makaronowe ze szpinakiem, a dokładnie przepis na przyrządzenie tagliatelle ze szpinakiem, boczkiem i śmietaną. Dodatek boczku i śmietany do tego dania sprawi, że danie te będzie nie tylko pożywne, ale także wyborne. Danie te jest szybkie do przygotowania, które nie wymaga dużego wysiłku oraz wielu składników do jego przygotowania. To propozycja nie tylko do przygotowania dania obiadowego w domu, ale także propozycja serwowania takiego dania konsumentom w zakładach gastronomicznych. Szpinak to świetne warzywo liściowe, które nie tylko jest źródłem wielu składników pokarmowych, ale także jest fantastyczne do wielu dań makaronowych.
Chyba się skuszę :) Idealna propozycja na szybki obiad!
OdpowiedzUsuńBardzo lubię takie przepisy! Dodawaj więcej, z przyjemnością sobie pozapisuję :)
OdpowiedzUsuńWspaniały makaron, bardzo lubię takie dodatki :) pozdrawiam serdecznie :)
OdpowiedzUsuńidealne danie dla mojego męża, uwielbia tagloatelle:)
OdpowiedzUsuńTakie danie mogłabym jeść codziennie :)
OdpowiedzUsuńW weekend właśnie robiłam makaron ze szpinakiem :D
OdpowiedzUsuńŚwietny pomysł na to, by przemycić nieco szpinaku dla niejadków :) Uwielbiam takie dania, muszę to koniecznie przygotować
OdpowiedzUsuńHallo Patrick, ich koche sehr wenig mit Spinat. Leider mag den niemand in unserer Familie. Vielleicht probiere ich dein Gericht nur für mich einmal aus. Klingt nämlich sehr lecker!
OdpowiedzUsuńLiebe Grüße
Christine
Pyszna propozycja!
OdpowiedzUsuńTwój entuzjazm Patryku w przekazywaniu różnych przepisów na dania makaronowe z szpinakiem jest inspirujący. Przepis na tagliatelle ze szpinakiem, boczkiem i śmietaną brzmi naprawdę apetycznie! Szpinak rzeczywiście dodaje nie tylko smaku, ale i wartości odżywczych do dań makaronowych. Dzięki Twoim propozycjom, w kuchni domowej wielu osób na pewno odkryje nowe smaki. Ja sama uwielbiam to danie bo przywiozłam je z Włoch :)
OdpowiedzUsuńWitam Cię serdecznie
UsuńBardzo cieszy mnie to, że bardzo spodobał Ci się ten przepis i jest bardzo ciekawy, wart wypróbowania. Bardzo dziękuję serdeczne za Twoje przemiłe słowa, bo one sprawiają, że dzięki temu mam dużą chęć dzielić się w Wami przepisami i różnymi wpisami na różne tematy związane z kulinariami, gastronomią, żywności i żywienia, a także psychologią.
Pozdrawiam Cię z całego serca i ślę Tobie dużo mega pozytywnej energii 🥰🤗💖
Patryk
Ostatnio często robię z różnymi odmianami makaronu i serów. <3 Pychotka!
OdpowiedzUsuńWszystko co jest ze szpinakiem, to już lubię :) A dodatek boczku, to tylko podkręcenie doskonałego smaku tego dania...
OdpowiedzUsuńWitam Was wszystkich na moim blogu 🙋♂️
OdpowiedzUsuńDziękuję Wam z całego serca za poświęcenie swojego czasu na odwiedzenie mojego bloga oraz za napisanie komentarzy. Dziękuję za bardzo miłe słowa na temat tego tego przepisu kulinarnego. Bardzo cieszę się, że zainteresowało Was te danie. Wasze komentarze motywują mnie do publikowania kolejnych wpisów i dają mi dużą satysfakcję w prowadzeniu tej strony (bloga) za co jestem Wam wdzięczny 🤗
Pozdrawiam Was wszystkich z całego serca i cieplutko 🥰😘💖
Patryk