Komentarze
Prześlij komentarz
Zasady publikowania komentarzy:
1. Zachowaj kulturę wypowiedzi. Treści pełen obelg, agresji, wulgaryzmów jest nieakceptowalne i nieetyczne oraz będą usuwane! Tu jest miejsce do dzielenia się różnymi poglądami, a nie do spierania się, kto ma rację!
2. Komentarze muszą dotyczyć tematu niniejszego postu. Komentarze nieistotne oraz odbiegające od tematu będą kasowane!
3. Nie spamuj. Komentarze z linkami reklamowymi, treściami promującymi jakieś produkty, usługi itp. będą kasowane!
4. Szanuj prywatność. Zabrania się publikowania prywatnych danych osobowych osób trzecich!
5. Moderacja komentarzy. Administrator bloga zastrzega sobie prawo do moderowania komentarzy. Komentarze łamiące niniejsze zasady, mogą zostać usunięte!

Patryczku, dobrze, że tu zajrzałam. Wykopałam bowiem swoją marchewkę i teraz jest często taka surówka. Ale zapomniałam sobie, że aby dobrze przyswoić coś tam z marchwi (karoten?) to trzeba dodać jakiegoś tłuszczu do surówki. I dlatego w twoim przepisie jest olej! dzięki!
OdpowiedzUsuńKlasyczne surówki są najlepsze! :)
OdpowiedzUsuńJuż dawno nie robiłam tej surówki. Dziękuję za przypomnienie 😃
OdpowiedzUsuńUlubiona surówka mojego syna. Zrobię następnym z Twojego przepisu. Pozdrawiam.
OdpowiedzUsuńNajlepsza sorówka. Moja ulubiona, zawsze pyszna soczysta. Super pasuje do bardziej suchych mięs. Robię bardzo podobnie jak Ty.
OdpowiedzUsuńPięknego wieczoru Patryku
Smaczna i zdrowa surówka, pasuje i do ryby i do mięsa :)
OdpowiedzUsuń