Przejdź do głównej zawartości

Składanie serwetki na sztućce (kieszonka na sztućce) - sposób nr 2

Bardzo wiele jest różnych sposobów składania serwetki na sztućce w kształcie kieszonki. Na mojej stronie można znaleźć także wpis, w którym przedstawiłem jeden ze sposobów składania serwetki na sztućce (kieszonki na sztućce), dlatego też postanowiłem pokazać Wam drugi sposób składania takowej serwetki w formie kieszonki na sztućce, który także możemy zastosować podczas układania sztućców i talerzy na stole konsumenckim przy organizacji usług gastronomicznych w zakładach gastronomicznych. Ten sposób składania serwetki, który przedstawię w tym wpisie w poniższej grafice, jest dość prosty i bardzo szybki do wykonania.

Komentarze

Polecane inne wpisy do przeczytania:

Zawartość węglowodanów i błonnika pokarmowego w przykładowych produktach żywnościowych. Żywność i żywienie człowieka.

Psychologia emocji, czyli cztery fazy procesu emocjonalnego. Psychologia.

Zawartość białka i tłuszczy w przykładowych produktach żywnościowych. Żywność i żywienie człowieka.