Przejdź do głównej zawartości

Przepis kulinarny na bigos z kapusty kiszonej

Chciałem Państwu zaprezentować kolejny przepis kulinarny na jedno z dość znanych nam potraw nie tylko kuchni polskiej, ale także kuchni litewskiej, czyli bigos. Jest mnóstwo wariantów tego dania, a także przepisów kulinarnych. Niektóre przepisy kulinarne zawierają kapustę białą i/lub kiszoną, a także wytrawne wino czerwone. Ja chciałbym zaprezentować jeden z przepisów na przyrządzenie bigosu na bazie kapusty kiszonej, natomiast opcjonalnie można dodać inne składniki tj. suszone grzyby lub suszone śliwki, dlatego też takie składniki także dodałem do listy składników w moim przepisie kulinarnym, jako opcjonalne składniki do dodania do potrawy. Bigos to jedno z dość popularnych serwowanych potraw w różnych zakładach gastronomicznych, gdzie do bigosu także serwuje się konsumentom pieczywo, jako dodatek do serwowanej potrawy.

Komentarze

Polecane inne wpisy do przeczytania:

Sposoby układania sztućców na talerzu podczas i po konsumpcji

Jak radzić sobie w sytuacji, kiedy mamy kontakt z osobami toksycznymi, czyli 10 przykładowych metod radzenia sobie z osobami toksycznymi. Psychologia.

Stres w miejscu pracy m.in. w gastronomii, ich przyczyna oraz jak pracownik powinien radzić sobie z nim? Stres w pracy z punktu widzenia psychologii pracy oraz psychologii w zarządzaniu. Psychologia.