Przepis kulinarny na kotleciki rybne z mintaja Autor: Patryk, żywienie zbiorowe - gastronomia & psychologia kwietnia 23, 2022 Mintaj to świetna ryba, którą możemy przyrządzić z niej pyszne rybne kotleciki. To idealny dodatek do obiadu. Są bardzo proste do przyrządzenia, a zarazem znakomite w smaku. Przepis na te pyszne kotleciki znajduje się w poniższej grafice. Udostępnij Pobierz link Facebook X Pinterest E-mail Inne aplikacje Etykiety 2 dania przepisy kulinarne Udostępnij Pobierz link Facebook X Pinterest E-mail Inne aplikacje Komentarze
Sposoby układania sztućców na talerzu podczas i po konsumpcji Autor: Patryk, żywienie zbiorowe - gastronomia & psychologia stycznia 04, 2022 Czytaj więcej
Sosy, klasyfikacja sosów i ich przyrządzanie z punktu widzenia sztuki kulinarnej i technologii gastronomicznej. Technologia gastronomiczna i sztuka kulinarna. Autor: Patryk, żywienie zbiorowe - gastronomia & psychologia lutego 28, 2023 Czytaj więcej
Stres świąteczny i presja świąteczna. Jak sobie z tym poradzić, by święta były dla nas mniej stresujące i trudne? Psychologia. Autor: Patryk, żywienie zbiorowe - gastronomia & psychologia grudnia 23, 2024 Czytaj więcej
Komentarze
Prześlij komentarz