Przejdź do głównej zawartości

Przepis kulinarny na pastę jajeczną z rzodkiewką i szczypiorkiem

We wczorajszym wpisie dowiedzieliście się, dlaczego tak ważne jest jedzenie śniadania i II śniadania oraz ile energii powinno pokryć nam śniadanie i II śniadanie w naszej całodziennej diecie. Jutro pojawi się druga część tego wpisu, natomiast dzisiaj chciałem Wam przedstawić przepis na pyszną pastę jajeczną z rzodkiewki i szczypiorkiem. Idealna do kanapki na śniadanie lub II śniadanie. Także na podwieczorek taka pasta jest wyśmienita.

Pasy jajeczne także są wyśmienite, kiedy serwujemy je konsumentom na śniadanie w różnych zakładach żywienia zbiorowego (zakładach gastronomicznych).

Komentarze

Polecane inne wpisy do przeczytania:

Sposoby układania sztućców na talerzu podczas i po konsumpcji

Jak radzić sobie w sytuacji, kiedy mamy kontakt z osobami toksycznymi, czyli 10 przykładowych metod radzenia sobie z osobami toksycznymi. Psychologia.

Stres w miejscu pracy m.in. w gastronomii, ich przyczyna oraz jak pracownik powinien radzić sobie z nim? Stres w pracy z punktu widzenia psychologii pracy oraz psychologii w zarządzaniu. Psychologia.