Przejdź do głównej zawartości

Co powinno się podawać konsumentom na śniadanie i 2 śniadanie w przypadku świadczenia usług żywieniowych w zakładach żywienia zbiorowego? Część 2

W drugiej części wpisu o śniadaniu i II śniadaniu będzie mowa o pięciu grupach produktów spożywczych, które powinny pojawić się w jadłospisie podczas planowania śniadania oraz II śniadania podczas organizacji usług żywieniowych w zakładach żywienia zbiorowego, szczególnie typu zamkniętego. Także będzie mowa o napojach, które powinny być serwowane na śniadanie, czy też na II śniadanie. W kolejnym wpisie pojawi się ostatnia część tego wpisu z tej tematyki, gdzie podam przykładowe zestawienia II śniadania (przykładowy jadłospis na 2 śniadanie).



Komentarze

Polecane inne wpisy do przeczytania:

Sposoby układania sztućców na talerzu podczas i po konsumpcji

Jak radzić sobie w sytuacji, kiedy mamy kontakt z osobami toksycznymi, czyli 10 przykładowych metod radzenia sobie z osobami toksycznymi. Psychologia.

Stres w miejscu pracy m.in. w gastronomii, ich przyczyna oraz jak pracownik powinien radzić sobie z nim? Stres w pracy z punktu widzenia psychologii pracy oraz psychologii w zarządzaniu. Psychologia.