Przepis kulinarny na deser jabłkowy z waniliowym serkiem homogenizowanym Autor: Patryk, żywienie zbiorowe - gastronomia & psychologia maja 10, 2022 Chciałbym Wam pokazać, jak w szybki i dość prosty sposób możemy przygotować smaczny deser na bazie jabłka i serka homogenizowanego. Można oczywiście dodać także inne swoje ulubione owoce. Taki deser jest fantastyczny na podwieczorek. Udostępnij Pobierz link Facebook X Pinterest E-mail Inne aplikacje Etykiety desery przepisy kulinarne Udostępnij Pobierz link Facebook X Pinterest E-mail Inne aplikacje Komentarze
Sposoby układania sztućców na talerzu podczas i po konsumpcji Autor: Patryk, żywienie zbiorowe - gastronomia & psychologia stycznia 04, 2022 Read more »
Sosy, klasyfikacja sosów i ich przyrządzanie z punktu widzenia sztuki kulinarnej i technologii gastronomicznej. Technologia gastronomiczna i sztuka kulinarna. Autor: Patryk, żywienie zbiorowe - gastronomia & psychologia lutego 28, 2023 Read more »
Jak radzić sobie w sytuacji, kiedy mamy kontakt z osobami toksycznymi, czyli 10 przykładowych metod radzenia sobie z osobami toksycznymi. Psychologia. Autor: Patryk, żywienie zbiorowe - gastronomia & psychologia stycznia 07, 2023 Read more »
Komentarze
Prześlij komentarz
Zasady publikowania komentarzy:
1. Zachowaj kulturę wypowiedzi. Treści pełen obelg, agresji, wulgaryzmów jest nieakceptowalne i nieetyczne oraz będą usuwane! Tu jest miejsce do dzielenia się różnymi poglądami, a nie do spierania się, kto ma rację!
2. Komentarze muszą dotyczyć tematu niniejszego postu. Komentarze nieistotne oraz odbiegające od tematu będą kasowane!
3. Nie spamuj. Komentarze z linkami reklamowymi, treściami promującymi jakieś produkty, usługi itp. będą kasowane!
4. Szanuj prywatność. Zabrania się publikowania prywatnych danych osobowych osób trzecich!
5. Moderacja komentarzy. Administrator bloga zastrzega sobie prawo do moderowania komentarzy. Komentarze łamiące niniejsze zasady, mogą zostać usunięte!