Przejdź do głównej zawartości

Jadłospis - obiad i podwieczorek. 5 przykładowych zestawień posiłków na obiad oraz przykładowych deserów na podwieczorek. Część 2.

Ostatnio opublikowałem pierwszą część wpisu o tematyce związanej z serwowaniem obiadów i podwieczorków, gdzie dowiedzieliście się, czym są posiłki tj. obiad i podwieczorek oraz ile energii w całodziennej diecie powinny dostarczyć nam wcześniej wspomniane posiłki. Także dowiedzieliście się, co powinno się serwować konsumentom na obiad i podwieczorek w zakładach gastronomicznych. W drugiej części tego wpisu przedstawię Wam jadłospis, w którym podam kilka przykładowych zestawień posiłków na obiad oraz przykładowych deserów, jakie można podawać konsumentom na podwieczorek w zakładach gastronomicznych. 


Komentarze

Prześlij komentarz

Polecane inne wpisy do przeczytania:

Sposoby układania sztućców na talerzu podczas i po konsumpcji

Jak radzić sobie w sytuacji, kiedy mamy kontakt z osobami toksycznymi, czyli 10 przykładowych metod radzenia sobie z osobami toksycznymi. Psychologia.

Stres w miejscu pracy m.in. w gastronomii, ich przyczyna oraz jak pracownik powinien radzić sobie z nim? Stres w pracy z punktu widzenia psychologii pracy oraz psychologii w zarządzaniu. Psychologia.