Przejdź do głównej zawartości

Przepis kulinarny na zupę krem z wiosennej mieszanki warzywnej i z ziołowymi grzankami

Jaką zupę polecam Wam na dzisiaj? Wiosenną zupę krem z grzankami ziołowymi. Zupę przyrządza się na bazie mrożonych warzyw, czyli wiosennej mieszance warzyw.

Można oczywiście taką zupę przyrządzić na bazie różnych warzyw tj. np. brokułu, kalafiora, dyni, czy brukselki. To od Was zależy, co dodacie do tej zupy.
Z okazji walentynek możecie również partnerce/partnerowi taką zupę zaserwować na Waszej wspólnej kolacji.

Komentarze

Polecane inne wpisy do przeczytania:

Sposoby układania sztućców na talerzu podczas i po konsumpcji

Sosy, klasyfikacja sosów i ich przyrządzanie z punktu widzenia sztuki kulinarnej i technologii gastronomicznej. Technologia gastronomiczna i sztuka kulinarna.

Stres świąteczny i presja świąteczna. Jak sobie z tym poradzić, by święta były dla nas mniej stresujące i trudne? Psychologia.