Przejdź do głównej zawartości

Przepis kulinarny na kotlety z jajek

Jednych z przepisów kulinarnych, jakie mam w zeszycie od technologii gastronomicznej z towaroznawstwem z czasów szkolnych, kiedy chodziłem do szkoły gastronomicznej, jest przepis na kotlety z jajek. Te kotlety są bardzo proste do przygotowania oraz często pojawiają się w stołówkach szkolnych. Idealny zamiennik mięsnych kotletów mielonych.

Polecam ten przepis, jeśli ktoś z Was nie miał jeszcze okazji wypróbować tych kotlecików.

Komentarze

Prześlij komentarz

Polecane inne wpisy do przeczytania:

Sposoby układania sztućców na talerzu podczas i po konsumpcji

Sosy, klasyfikacja sosów i ich przyrządzanie z punktu widzenia sztuki kulinarnej i technologii gastronomicznej. Technologia gastronomiczna i sztuka kulinarna.

Jak radzić sobie w sytuacji, kiedy mamy kontakt z osobami toksycznymi, czyli 10 przykładowych metod radzenia sobie z osobami toksycznymi. Psychologia.