Przejdź do głównej zawartości

Przepis kulinarny na racuchy drożdżowe z jabłkami

Owoce, szczególnie sezonowe powinny szczególnie pojawić się w naszym jadłospisie np. na śniadanie, czy też na drugie śniadanie. Temat śniadania i II śniadania z punktu widzenia nauk o żywieniu człowieka jest dość ważny, dlatego też na ten temat pojawią się niebawem wpisy na mojej stronie. Wracając do tematu, chciałem Wam pokazać, jak można wykorzystać różne owoce np. do przyrządzenia pysznych racuchów drożdżowych, które nie tylko są fantastyczne na śniadanie, ale również na podwieczorek. W moim przepisie są jabłka, ale tak jak wcześniej wspomniałem, iż do racuchów można dodać także inne owoce, szczególnie sezonowe.

Komentarze

Polecane inne wpisy do przeczytania:

Sposoby układania sztućców na talerzu podczas i po konsumpcji

Jak radzić sobie w sytuacji, kiedy mamy kontakt z osobami toksycznymi, czyli 10 przykładowych metod radzenia sobie z osobami toksycznymi. Psychologia.

Stres w miejscu pracy m.in. w gastronomii, ich przyczyna oraz jak pracownik powinien radzić sobie z nim? Stres w pracy z punktu widzenia psychologii pracy oraz psychologii w zarządzaniu. Psychologia.