Przejdź do głównej zawartości

Przepis kulinarny na kotlety z białej kapusty

Biała kapusta ma wszechstronne zastosowanie kulinarne. Jednym z dość popularnym polskim daniem są gołąbki, które najczęściej robimy z kapusty białej oraz z farszem m.in. z ryżem i mięsem mielonym (na mojej stronie także znajdziesz wpis, gdzie podałem przepis kulinarny na te danie [1]). Dość fajną i przepyszną wegetariańską potrawą są kotlety z białej kapusty i właśnie postanowiłem opublikować dla Was przepis na te kotlety. To drugi przepis, jaki posiadam w moim zeszycie od technologii gastronomicznej z czasów szkolnych, kiedy uczęszczałem do szkoły gastronomicznej.

Jeśli jeszcze takich kotletów nie próbowaliście, to gorąco namawiam Was do ich zrobienia.

Komentarze

Polecane inne wpisy do przeczytania:

Sposoby układania sztućców na talerzu podczas i po konsumpcji

Jak radzić sobie w sytuacji, kiedy mamy kontakt z osobami toksycznymi, czyli 10 przykładowych metod radzenia sobie z osobami toksycznymi. Psychologia.

Stres w miejscu pracy m.in. w gastronomii, ich przyczyna oraz jak pracownik powinien radzić sobie z nim? Stres w pracy z punktu widzenia psychologii pracy oraz psychologii w zarządzaniu. Psychologia.